ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζαχαρίας Ρόχας: «Ζήτησα αύξηση από τον Νίκο Φώσκολο και την επόμενη μέρα ο ρόλος μου πέθανε»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή»

Ζαχαρίας Ρόχας: «Ζήτησα αύξηση από τον Νίκο Φώσκολο και την επόμενη μέρα ο ρόλος μου πέθανε»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ζαχαρίας Ρόχας και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην ΕΡΤ για τις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή».

«Η “Λάμψη” και το “Καλημέρα Ζωή” ήταν το τρίτο ή το τέταρτο σίριαλ που έκανα. Με μεγάλη επιμονή από τον Νίκο Φώσκολο για να παίξω, εγώ στην αρχή δεν ήθελα. Αρνήθηκα πολλές φορές. Ο Νίκος ήθελε αποκλειστικότητες, ήταν τέτοιος άνθρωπος. Σπουδαίος παραμυθάς, σε έπειθε με το τίποτα. Μάλιστα, θυμάμαι πως μου είχε πει κάποια στιγμή, όταν τον ρώτησα για τον πρίγκιπα του Λιχτενστάιν “ποιος τρώει αυτό το παραμύθι;”, μου είπε “το κοινό συνεργάζεται στην απάτη”», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τη «Λάμψη» δήλωσε: «Με ξανακάλεσε δύο ή τρεις φορές ακόμα για να παίξω κάτι γκεστ ρόλους. Συνήθως όταν άλλαζε πρόσωπο, η Τατιάνα Δράκου, άλλαζε δηλαδή η ηθοποιός, φώναζε εμένα για να κάνω την ερωτική ιστορία. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έλεγε ότι είχα ένα βλέμμα πολύ ερωτικό, σαν του Κούρκουλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.