ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ναι ρε φίλε, και στο χωριό μου Ζενεβιέβ με λέγανε ανέβα στη Βελίτσα και ρώτα τους»

Όσα ανέφερε για την προέλευση του ονόματός της

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ναι ρε φίλε, και στο χωριό μου Ζενεβιέβ με λέγανε ανέβα στη Βελίτσα και ρώτα τους»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προέλευση του ονόματός της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε ότι την καλούν να απολογηθεί συχνά επειδή είναι ξένο, με την ίδια να εξηγεί πως αυτό ήταν όντως το όνομα της γιαγιάς της και πως έτσι την έλεγαν και στο χωριό της-στην κυριολεξία.

«Δεν θα κάτσω να απολογηθώ πώς κατέληξα με αυτό το όνομα. “Σε λέγανε και στο χωριό σου Ζενεβιέβ;”. Ναι ρε φίλε, θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Στα χωριά δεν μπορούν να πουν το “Ζενεβιέβ” και το “Αφροξυλάνθη” το λένε περπατώντας. Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Τσαντίζομαι γιατί είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν και με υπερηφάνεια. Και έρχεσαι εσύ και μου λες “σε λέγανε και στο χωριό σου έτσι”. Ναι, ρε φίλε θα μου πεις εσύ για τους βλάχους που ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.