ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Οριστικό τέλος στον γάμο τους μετά από 13 χρόνια (φωτο)

Δείτε την ανάρτηση στο instagram

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Οριστικό τέλος στον γάμο τους μετά από 13 χρόνια (φωτο)

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι. Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη και ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

«Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας από κάθε άποψη», έγραψε σε story του στο Instagram ο Τομ Μπρέιντι.

Παράλληλα, σημείωσε: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνουν πάντα την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.