ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της – Πώς διατηρεί την εμφάνιση της στα 89 της χρόνια

Είναι μια γυναίκα με υπέροχο στυλ που καταφέρνει να εντυπωσιάζει με την κομψότητα της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της – Πώς διατηρεί την εμφάνιση της στα 89 της χρόνια

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μία από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου και της ελληνικής showbiz, με υπέροχο στυλ, που καταφέρνει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση τόσο με την κομψότητα, όσο και με τις αναλογίες που διατηρεί στα 89 της χρόνια.

Χαρακτηρίζεται ως «η βασίλισσα της νύχτας» και αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο αφού μπορεί να συνδυάσει εξίσου καλά ηθοποιία, τραγούδι και χορό.

Η διατροφή της και οι τροφές που δεν τρώει ποτέ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και αυτό φαίνεται από το υπέροχο κορμί που κατέχει στα 89 της χρόνια.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνεντεύξεις της, προσέχει τη διατροφή της και προσπαθεί να ακολουθεί μια συγκεκριμένη καθημερινή ρουτίνα για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταναλώνει μικρά γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια ενώ το πρωινό της περιλαμβάνει φρυγανιές με λίγο μέλι, καφέ και πορτοκαλάδα.

Τα μυστικά ομορφιάς της

«Όταν ξυπνώ το μόνο που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου και ρίχνω νεράκι στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω τίποτα και δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μία καλή κρέμα», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κανένα αυγουλάκι βάζω καμιά φορά και παγάκια πριν μακιγιαριστώ. Το αυγό το αφήνω κανένα τεταρτάκι», πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ.

«Σηκώνομαι και είμαι ‘φράπα’, κούκλα. Αφού κοιτάζω εγώ τον εαυτό μου και λέω ‘είμαι τόσο ωραία;’. Πραγματικά θαυμάζω τον εαυτό μου που τον βλέπω, το πρόσωπό μου είναι μια χαρά», τόνισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κάνω χαμομήλι στα μάτια που τα ξεκουράζει. Τα μαλλιά δεν τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα. Τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Λούζομαι κάθε 7-8 ημέρες και μία φορά στους τρεις μήνες τους βάζω λάδι φαγητού», αποκάλυψε η ίδια ακόμα.

«Προσέχω τη διατροφή μου»

Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τη διατροφή της λέγοντας ότι προσέχει ιδιαίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω ”πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένης και θα πάω να φάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.