ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βομβάρδισαν» τη Μύκονο με λουκέτα λόγω «παραβιάσεων»: 4 υπεράριθμοι & 8 όρθιοι

«Βομβάρδισαν» τη Μύκονο με λουκέτα λόγω «παραβιάσεων»: 4 υπεράριθμοι & 8 όρθιοι

Η κυβέρνηση «βομβαρδίζει» τη Μύκονο με λουκέτα χωρίς καμία αιτία, συνεχίζοντας να πριονίζει τα «θεμέλια» του ελληνικού τουρισμού και να μεγενθύνει την επερχόμενη οικονομική καταστροφή.

Η κυβέρνηση έστειλε μυστικούς αστυνομικούς με κάμερες που κατέγραψαν «παραβάσεις» σε γνωστό ξενοδοχείο, σε 2 κλαμπ στην Χώρα και σε παραλιακό εστιατόριο. Επιβλήθηκαν σε όλα οι ανάλογες κυρώσεις, οι οποίες επισύρουν το σφράγισμα για τρία από αυτά και πρόστιμο για μουσική σε άλλο ένα.

Όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου με προσφυγή η οποία συζητείται και αναμένονται οι αποφάσεις.

Στο ξενοδοχείο Destino που ανήκει στον Όμιλο Pasha το πάρτυ με τον Guy Berger είχε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπόμενο όριο οι οποίοι ήταν όρθιοι. Τελικά ο χώρος του εστιατορίου-κλαμπ σφραγίστηκε για μια εβδομάδα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Όρθιοι υπεράριθμοι διαπιστώθηκαν και σε χώρο του Nammos του επιχειρηματικού σχήματος στο οποίο συμμετέχουν ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ, όχι στο κυρίως εστιατόριο, αλλά στο beach bar που στεγάζεται δίπλα ακριβώς το οποίο θα σφραγιστεί για μια εβδομάδα. Την παράβαση διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα αστυνομικός με πολιτική περιβολή που βιντεοσκόπησε τον χώρο.

Αστυνομικοί με πολιτικά διαπίστωσαν τέσσερις πελάτες περισσότερους από όσους έπρεπε και οχτώ όρθιους(!) στο Guzel του Γιάννη Μωράκη, το οποίο επίσης σφραγίστηκε.

Τέλος στο Void του Μπαμπη Πασάουγλου διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά την μουσική και επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.

Χωρίς καμία διάθεση υποστήριξης των παραπάνω επιχειρήσεων ( ούτως η άλλως υπάρχουν πολλά άλλα για να τις κατηγορήσεις), η μουσική, 4 υπεράριθμοι και 8 όρθιοι είναι μάλλον γελοίες αιτίες για να σφραγιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.