ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συνελήφθησαν δύο επικίνδυνοι κακοποιοί στη Μύκονο – Σε βάρος τους εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

Συνελήφθησαν δύο επικίνδυνοι κακοποιοί στη Μύκονο – Σε βάρος τους εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

Αστυνομικοί της Μυκόνου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο επικίνδυνων κακοποιών σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ένας εκ των οποίων ρουμανικής καταγωγής, διασκέδαζαν σε γνωστό εστιατόριο στους Μύλους.

Η υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, είχε λάβει πληροφορίες για την παρουσία των δυο κακοποιών στο νησί και είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής ειδοποιήθηκαν ότι οι δυο καταζητούμενοι με διεθνές ένταλμα σύλληψης, διασκέδαζαν σε εστιατόριο στους Μύλους.

Αμέσως δόθηκε εντολή σε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης να τους συλλάβει επί τόπου κάτι που συνέβη λίγη ώρα αργότερα με διακριτικό τρόπο. Οι δυο καταζητούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση και ακολούθησαν τους αστυνομικούς στο Τμήμα.

​​​​​​​Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκαν στη Σύρο κι αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δυο φέρεται να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.