ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (upd)

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 14:53) Ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της εισαγγελέως Σύρου.

Ο δήμαρχος Μυκόνου είχε συλληφθεί νωρίτερα καθώς πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή καταγγελλόμενες αυθαιρεσίες από ξενοδόχο στην παραλία Καλο Λιβάδι.


Στη σύλληψη του δημάρχου της Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, προχώρησαν έπειτα από μήνυση άνδρες της Υποδιευθυντής Αστυνομίας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Μυκόνου πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία «Καλό Λιβάδι».

Τα ξημερώματα τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής, γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής.

Σήμερα το πρωί ο ξενοδόχος υπέβαλε μήνυση κατά του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Δείτε φωτογραφίες μετά το γκρέμισμα των αυθαιρεσιών σήμερα το πρωί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.