Σαρλ Λεκλέρκ: Στη Μύκονο για διακοπές ο οδηγός της Formula 1 (βίντεο)

Σαρλ Λεκλέρκ: Στη Μύκονο για διακοπές ο οδηγός της Formula 1 (βίντεο)

Ο πιλότος της ιταλικής ομάδας Σαρλ Λεκλέρκ εθεάθη στο νησί των ανέμων όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές με τον αδερφό του.

O ανερχόμενος πιλότος της Ferrari έφτασε στην Μύκονο από την Ιταλία με λίαρ τζετ για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τον μικρό αδελφό του Αρτούρ.

Ο Λεκλέρκ τζούνιορ είναι επίσης οδηγός αγώνων, ο οποίος τρέχει στην Formula 3 με τη ομάδα της Prema Racing, που λειτουργεί σαν φυτώριο νεαρών πιλότων για λογαριασμό της Ferrari.

Οι αδελφοί Λεκλέρκ με καταγωγή από το Μονακό, εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζουν με φίλους σε γνωστό beach bar restaurant στην Παράγκα.

Αρκετοί θαμώνες μόλις αναγνώρισαν τον 24χρονο οδηγό έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο τελευταίος θεωρείται το νέο ανερχόμενο αστέρι της F1 ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, αφού πέρυσι ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Armani.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.