Ένας εκατομμυριούχος στα σοκάκια της Μυκόνου

Ένας εκατομμυριούχος στα σοκάκια της Μυκόνου

Στη Μύκονο βρίσκεται ένας από τους πιο hot teenagers εκατομμυριούχους και απολαμβάνει τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού.

Ο γιος της διάσημης ηθοποιού Elizabeth Hurley φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού, αφού στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένα ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε τον 17χρονο Damian Hurley να βολτάρει στα Ματογιάννια παρά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε στην οικογένεια, καθώς εκείνος και ο παππούς του Dr Peter Bing βρέθηκαν στα δικαστήρια λόγω περιουσιακών διαφορών.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος νεαρός ήρθε αντιμέτωπος με τον παππού του, καθώς ο τελευταίος δεν θέλησε ο εγγονός του να λάβει μερίδιο από την περιουσία του, αφού είναι παιδί εκτός γάμου.

Σύμφωνα με τον παππού του Dr Peter Bing, εγγονός νοείται κάποιος που προέρχεται από έγγαμο βίο δύο ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, το δικαστήριο δεν εξέλαβε το εν λόγω επιχείρημα σοβαρά υπόψιν κι έτσι ο 17χρονος Damian όχι μόνο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, αλλά παράλληλα είναι κι ένας από τους πιο περιζήτητους εκατομμυριούχους παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.