Προβολή της Μυκόνου σε 80 εκατομμύρια Άραβες τηλεθεατές του Fashion TV Dubai

Προβολή της Μυκόνου σε 80 εκατομμύρια Άραβες τηλεθεατές του Fashion TV Dubai

Η Ελληνική Πρεσβεία στο Ντουμπάι και το γραφείο Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo διοργάνωσαν επίσκεψη τετραμελούς τηλεοπτικού συνεργείου για την προβολή του νησιού στον Αραβικό κόσμο.

Η Μύκονος της μόδας, του τουρισμού και της πολυτελούς διαμονής θα προβληθεί, το επόμενο διάστημα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα
του Αραβικού κόσμου, με εκατομμύρια τηλεθεατές. Τετραμελές τηλεοπτικό συνεργείο του Dubai Fashion TV βρίσκεται από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στη Μύκονο και για τέσσερις ημέρες θα πραγματοποιεί γυρίσματα από τοπία του νησιού και συνεντεύξεις από τον Δήμαρχο Μυκόνου και τον Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης, με στόχο την ανάδειξη του πολυτελούς τουριστικού προϊόντος, του lifestyle, της νυχτερινής ζωής και των ευκαιριών επενδύσεων που υπάρχουν στο νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Dubai Fashion TV πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο της Μυκόνου, κ. Κ. Κουκά, ο οποίος εξήρε τις ομορφιές του νησιού,
την μακραίωνη ιστορία του καθώς και τις σύγχρονες υποδομές του.

Σχετικά με τους στόχους της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επόμενη χρονιά, όσον αφορά τον τουρισμό, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (Konstantinos Koukas) δήλωσε: “Την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι […] Στόχος μας είναι, εκτός από την προσέλκυση επενδύσεων, να διατηρήσουμε το κυκλαδίτικο χρώμα του νησιού, τα έθιμα και τον ελληνικό τρόπο σκέψης”.

Την επίσκεψη διοργάνωσε το τμήμα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι, σε συνεργασία με το γραφείο του
Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo, που βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης και υπό την υποστήριξη της MTC Group.

To Dubai Fashion TV, μέλος ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, είναι από τα πλέον δημοφιλή στις Αραβικές χώρες με πάνω από 80 εκ.
τηλεθεατές και σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης και strategy manager του προγράμματος Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo, κ.Kostas Skagias , με την ευκαιρία επίσκεψης της ομάδας του Dubai FashionTV δήλωσε: “Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι για τη φιλοξενία της ομάδας του Dubai Fashion TV και με πολύ χαρά τους καλωσορίζουμε στη Μύκονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προβολή του νησιού σε υψηλού επιπέδου Άραβες επισκέπτες βρίσκεται στους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo και κάθε χρόνο πραγματοποιούμε δράσεις για την προώθηση των μελών μας, μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή στις μεγαλύτερες και στοχευμένες τουριστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις και yacht boats shows των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας, του Λιβάνου, του Κατάρ και του Κουβέιτ.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.