ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ντέλε Άλι: Στη Μύκονο με την κουκλάρα σύντροφο του ο σταρ της Τότεναμ (βίντεο)

Ντέλε Άλι: Στη Μύκονο με την κουκλάρα σύντροφο του ο σταρ της Τότεναμ (βίντεο)

Στη Μύκονο με την κουκλάρα σύντροφο του βρίσκεται ο αστέρας της Τότεναμ, Ντέλε Αλι. Ο ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων φαίνεται πως προτιμάει την χώρα μας για τις διακοπές του.

Οι υποχρεώσεις με την Τότεναμ ολοκληρώθηκαν και ο Ντέλε Άλι το έριξε στις διακοπές, επιλέγοντας τη Μύκονο για να περάσει το καλοκαίρι του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φυσικά οχι μόνος, αλλά με την παρουσία της εντυπωσιακής συντρόφου του, Ρούμπι Μέι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2016, εντοπίστηκε από τον φακό του «Mykonos TV» σε ρομαντικές στιγμές σε παραλία του Νησιού, με την Ρούμπι να κλέβει αναμενόμενα τα βλέμματα χάρη στο αψεγάδιαστο κορμί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.