Χ.Μαγκουάιρ: Πλήρωσε «χρυσό» το ξύλο στην Μύκονο – 70.000€ σε αστακούς και σαμπάνιες πριν το επεισόδιο

Χ.Μαγκουάιρ: Πλήρωσε «χρυσό» το ξύλο στην Μύκονο – 70.000€ σε αστακούς και σαμπάνιες πριν το επεισόδιο

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ζούσε ένα ονειρικό βράδυ στην Μύκονο, μέχρι την στιγμή που πιάστηκε στα χέρια με άγνωστη παρέα, που τον οδήγησε στην σύλληψή του, όμως λίγο πριν είχε πραγματοποιήσει μία μεγάλη κραιπάλη που πραγματοποίησε με τους φίλους του με κόστος 70.000€.

Η κυριακάτικη Sun αποκαλύπτει την… κραιπάλη του αρχηγού της Γιουνάιτεντ με την παρέα του στη Μύκονο, αλλά και τις προκλήσεις των Άγγλων τουριστών που οδήγησαν στη συμπλοκή τους και τις επακόλουθες συλλήψεις.

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άρχισε να διασκεδάζει έντονα στο νησί των ανέμων από την Τρίτη και μάλιστα την πρώτη μέρα έκανε, μαζί με την παρέα του, σε αυτή βρίσκονταν ο Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του, Μπράντον Ουίλιαμς, ο star του Love Island, Κρις Χιούζ, ο άσος του μπιλιάρδου, Τζουντ Τραμπ και ο αδερφός του Μαγκουάιρ, λογαριασμό, περίπου, 70.000 ευρώ! Μεταξύ άλλων, η παρέα του κατανάλωσε τέσσερα μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon, πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκας, καθώς επίσης αστακούς και μπριζόλες. Φυσικά, ο Μαγκουάιρ πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού, σε ένα… γλέντι πέντε ωρών, ενώ συνέχισαν με χορευτικό σόου σε ιδιωτικό χώρο παραλίας, ξοδεύοντας γύρω στις 2.500 ευρώ.

Δείτε τον λογαριασμό που έκανε η παρέα του Μαγκουάιρ, όπως τον παρουσιάζει η Sun:

Την Τετάρτη, άρχισαν οι περιπέτειες, καθώς πριν παρευρεθεί στο μεγάλο «κορωνο-πάρτι» σε βίλα επιχειρηματία της Μυκόνου, είχε εντοπιστεί στο κλαμπ Cosi από μια παρέα Άγγλων οπαδών άλλης ομάδας, που άρχισαν να χυδαιολογούν. Το απόγευμα της Πέμπτης η ίδια παρέα ατόμων τον πέτυχε ξανά και άρχισε να τον προκαλεί, με χειρότερες εκφράσεις.

Μαρτυρίες ατόμων που ήταν εκεί αναφέρουν στη βρετανική εφημερίδα: «Οι τύποι αυτοί ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

Έτσι άρχισε το «θερμό επεισόδιο» με συμπλοκές στα σοκάκια της Μυκόνου ανάμεσα στις δύο παρέες.

Η πλευρά του Μαγκουάιρ κατήγγειλε πως η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι από την άλλη παρέα και η επέμβαση της αστυνομίας έφερε τους διαπληκτισμούς και με τα όργανα της τάξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την κατηγορία περί απόπειρας δωροδοκίας σε αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, αποδίδεται από τους νομικούς εκπροσώπους του Άγγλου στόπερ σε παρεξήγηση, καθώς ρωτούσαν να μάθουν το πρόστιμο που προβλέπεται να πληρώσουν και έγινε παρερμηνεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.