ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφοδος της αστυνομίας σε πάρτι βάφτισης στη Μύκονο – Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο ενοικιαστής της βίλας

Έφοδος της αστυνομίας σε πάρτι βάφτισης στη Μύκονο – Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο ενοικιαστής της βίλας

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο ενοικιαστής της βίλας με την κατηγορία της διατάραξης.

Το πάρτι της βάφτισης γνωστής οικογένειας του νησιού, έλαβε χώρα σε βίλα στην περιοχή Αλεόμανδρα χθες το βράδυ. Λίγο μετά τις 10, περίοικοι παραπονέθηκαν για την φασαρία με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία. Όταν οι άνδρες του Α.Τ Μυκόνου έφτασαν στη βίλα, το άτομο το οποίο εμφανίστηκε ως ενοικιαστής συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης, χωρίς όμως να γίνει έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων που υπερέβαινε τους 300 ενώ το όριο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 50.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το πάρτι όχι μόνο δεν διεκόπη αλλά συνεχίστηκε μέχρι τις 04.00 το πρωί παρά τις έντονες αντιδράσεις των περίοικων . Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν σημαίνουσες προσωπικότητες, τοπικοί παράγοντες και συγγενείς πολιτικών προσώπων.

Όσον αφορά στον ενοικιαστή της βίλας, αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cyclades24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.