ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εξώδικη διαμαρτυρία από το Principote

Εξώδικη διαμαρτυρία από το Principote

Σε απάντηση του άρθρου, «Το ελικόπτερο του Χήτου, το «Principote» και η παράνομη απαγόρευση πρόσβασης των πολιτών στην παραλία», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Principote, απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία την οποία στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύουμε.

Φυσικά εμμένουμε στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος το οποίο άλλωστε έρχεται από πρωτογενείς πηγές.

«Κύριοι,

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε για το άρθρο που ανεβάσατε χθες το βράδυ, στις 10/6/21, στην ιστοσελίδα σας pronews.gr με αναφορά στην επιχείρησή μας, το οποίο και στη συνέχεια αναζητήσαμε και αναγνώσαμε.

Σας δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι όλες οι αναφορές του άρθρου σας στο PRINCIPOTE είναι παντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, αποτελούν δε κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της επιχείρησης μας.

Ουδέποτε έχουμε «αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία», ουδέποτε έχουμε «κλείσει εντελώς παράνομα και αυθαίρετα την παραλία» όπως ψευδώς αναφέρετε στο άρθρο σας. Οι δήθεν δε ιστορίες με αναφορές στους «άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του ιδιοκτήτη» αγγίζουν τα όρια του γελοίου καθώς είναι προϊόντα πρωτόγνωρης μυθοπλασίας.

Η επιχείρησή μας λειτουργεί με όλες τις νόμιμες άδειες από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν ανεχόμαστε την παραμικρή παραποίηση της πραγματικής κατάστασης από τον οιονδήποτε κακόπιστο τρίτο.

Ειλικρινά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε το λόγο της πρωτοφανούς, κακόπιστης, εντελώς αναιτιολόγητης και κατάφωρα συκοφαντικής επίθεσης που διαπράξατε ενάντια στην επιχείρησή μας και η οποία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, την καταγγέλλουμε δε απερίφραστα.

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε :

(α) να αποσύρετε άμεσα το συγκεκριμένο άρθρο από την ιστοσελίδα σας,

(β)να παραλείψετε την αναπαραγωγή του στο μέλλον από οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης που ανήκει στον όμιλό σας, και

(γ) να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, μέσω της ιστοσελίδας σας pronews.gr, προς την επιχείρηση του PRINCIPOTE, για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου και την παραποίηση της αλήθειας.

Στην περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε άμεσα με τα παραπάνω, επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας, ενώπιον όλων των ποινικών και αστικών δικαστηρίων, και να ζητήσουμε τόσο την καταδίκη αλλά και την ανάλογη χρηματική αποζημίωση για την κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμηση μας, τόσο κατά της εταιρείας σας αλλά και προσωπικά κατά παντός υπευθύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένουμε λοιπόν τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να αποφευχθούν τα περαιτέρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.