ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγγελική Ηλιάδη: Η πόζα με το μικροσκοπικό μαγιό που «αναστάτωσε» τη Μύκονο (βίντεο)

Φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος

Αγγελική Ηλιάδη: Η πόζα με το μικροσκοπικό μαγιό που «αναστάτωσε» τη Μύκονο (βίντεο)

Η Αγγελική Ηλιάδη, επέλεξε για τις διακοπές της τη Μύκονο. Μάλιστα, φαίνεται πως έβαλε «φωτιά» στο «νησί των ανέμων» καθώς η νέα της φωτογραφία με μαγιό «κόβει την ανάσα».

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και οι καλοκαιρινές αποδράσεις της δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη ανάρτησε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος.

Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Δείτε την ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται, ότι η τραγουδίστρια συμμετείχε στο ριάλιτι «Φάρμα», όπου και γνώρισε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο ερωτεύτηκαν και είναι πλέον ζευγάρι. «Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά», είχε επισημάνει σε δηλώσεις της η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί ξανά στον σύντροφό της. Μιλώντας στο περιοδικό «You», όπου και είχε αποκαλύψει πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, γιατί βρήκε αλλού τον έρωτα.

Πιο αναλυτικά, είχε πει: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.