ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: Αστυνομικοί εντόπισαν ληγμένα ελαστικά σε αυτοκίνητα εταιρειών ενοικιάσεων

Μύκονος: Αστυνομικοί εντόπισαν ληγμένα ελαστικά σε αυτοκίνητα εταιρειών ενοικιάσεων

Εντυπωσιακά ήταν τα ευρήματα της αστυνομίας της Μυκόνου, μετά από έλεγχο σε αυτοκίνητα εταιρίας ενοικίασης, που είχαν ληγμένα ελαστικά από το 2005.

Τα αυτοκίνητα θα έπρεπε ήδη να έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία, καθώς θεωρούνται επικίνδυνα για τους επιβάτες. Ένα μάλιστα αυτοκίνητο είχε λάστιχα του 2005.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) από την Τροχαία Αττικής μετέβη στο νησί και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τους ελέγχους από τρεις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις οποίες διαπίστωσαν τις εξής παραβάσεις:

  • 33 αυτοκίνητα είχαν φθαρμένα ελαστικά.
  • Πέντε δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ.
  • 13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση.

Σε πολλές περιπτώσεις τα ελαστικά των αυτοκινήτων είχαν ημερομηνία 2013, 2014, ενώ υπήρξε και όχημα που «φορούσε» ελαστικά του 2005.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.