Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε η αποκόλληση του tender που ανήκει στον Αιγύπτιο μεγιστάνα Ναγκίμπ Σαουίρις, το οποίο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ «σκαρφάλωσε» σε μια ξέρα, απέναντι από διάσημο beach club «Scorpios» στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου.

Για την μεταφορά του επιστρατεύθηκε ειδικό σκάφος με γερανό το οποίο έφτασε στην ξέρα και το πλήρωμα του ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αποκόλληση του από τον βράχο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όταν το ταχύπλοο από την θαλαμηγό «Yalla» του Αιγύπτιου επιχειρηματία «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα και έμεινε εκεί, έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές.

Μέσα σε αυτό βρίσκονταν σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος ο Σαουίρις, φίλοι του και μέλη της οικογένειας του οι οποίοι λαχτάρησαν μετά την πρόσκρουση στην ξέρα, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάτι πιο δυσάρεστο.

Παραμένει άγνωστη η αιτία που το tender της θαλαμηγού μήκους 73 μέτρων η οποία ανήκει στον μεγιστάνα «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα που βρίσκεται στην περιοχή της Παράγκας απέναντι από τον «Scorpios».

Κανείς πάντως από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίσθηκε από την πρόσκρουση του ταχύπλοου στον βράχο, το οποίο κυριολεκτικά τον καβάλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βγήκαν όλοι ασφαλείς στην ξηρά, ενημερώθηκε για το περιστατικό το Λιμενικό, ενώ ο Ναγκίμπ Σαουίρις και οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην εντυπωσιακή θαλαμηγό που ανήκει στον κροίσο από την Αίγυπτο.