ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Μαγκουάιρ: Τη συγγνώμη του αρχηγού της Μάντσεστερ ζήτησε η πλευρά των εναγόντων

Χ.Μαγκουάιρ: Τη συγγνώμη του αρχηγού της Μάντσεστερ ζήτησε η πλευρά των εναγόντων

Μία συγγνώμη προς τους αστυνομικούς από το Χάρι Μαγκουάιρ θα διευκόλυνε την κατάσταση μετά τα όσα έγιναν στη Μύκονο, σύμφωνα με το δικηγόρο των τριών αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τον Άγγλο διεθνή.

Ο δικηγόρος Ιωάννης Παραδείσης, που εκπροσωπεί τρεις από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο στο «νησί των ανέμων» με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε πως εάν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ζητήσει συγγνώμη, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εκείνον.

Η πλευρά του Χάρι Μαγκουάιρ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, που τον τιμώρησε με 21 μήνες με τριετή αναστολή. «Εάν είσαι πρότυπο, πρέπει να ξέρεις το πώς πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να εξηγείς την κατάστασή σου. Δεν ακούσαμε τίποτα τέτοιο από εκείνον, εκτός από το ότι είναι θύμα και πιστεύει πως είναι αθώος», ανέφερε ο Ιωάννης Παραδείσης.

Όπως πρόσθεσε: «Πού είναι η συμπόνια και η κατανόηση για τους ανθρώπους που απλά έκαναν τη δουλειά τους και κατέληξαν να τους επιτίθενται; Για να μην πούμε ότι η συμπεριφορά δεν συνάδει με το ευ αγωνίζεσθαι και την αθλητική άμιλλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έφεση μπορεί να εκδικαστεί σε 1-2 χρόνια, ενώ πρόσθεσε ότι λόγω «πρότερου έντιμου βίου» η τιμωρία του δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη. «Οι πελάτες μου, οι αστυνομικοί, θα ήθελαν να ακούσουν μια συγγνώμη. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελαν. Έναν εξ αυτών τον πέταξαν κάτω. Οι κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και η επαναλαμβανόμενη απόπειρα δωροδοκίας δεν μπορούν να πέσουν. Όμως, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει με τις κατηγορίες για επίθεση. Φυσικά, δεν είναι σίγουρο, όμως θεωρητικά η απόφαση μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, εάν ο Χάρι Μαγκουάιρ στεκόταν στο ύψος του και έκανε εξ αρχής αυτό που έπρεπε, να ζητήσει συγγνώμη», κατέληξε ο Έλληνας δικηγόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.