ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χ.Μαγκουάιρ: Άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης – Δεν υπόκειται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Χ.Μαγκουάιρ: Άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης – Δεν υπόκειται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, όπως και αναμενόταν, άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που του επέβαλε το δικαστήριο της Σύρου.

Ο αρχηγός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή για όλα όσα έλαβαν χώρα στη Μύκονο. Κατά περίπτωση του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για σειρά πλημμεληματικών αδικημάτων, όπως σωματική βλάβη κατά συρροή, δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλου.

Όπως έκαναν γνωστό οι «μπέμπηδες», η νομική ομάδα του Άγγλου διεθνούς άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αυτή έγινε δεκτή. Εκπρόσωπος του συλλόγου ανέφερε σχετικά: «Έφεση κατά της απόφασης κατατέθηκε από τη νομική ομάδα του Χάρι. Σύμφωνα με την ελληνική νομική διαδικασία, η υποβολή έφεσης σβήνει την αρχική δικαστική απόφαση και ακυρώνει την καταδίκη.

Η έφεση έγινε δεκτή και θα οδηγήσει σε νέα πλήρη δίκη σε ανώτερο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Χάρι δεν έχει ποινικό μητρώο και θεωρείται για άλλη μία φορά αθώος, έως ότου αποδειχθεί ένοχος. Κατά συνέπεια, δεν υπόκειται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία για την εκδίκαση της έφεσης του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιθυμούσε το θέμα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Αναγνωρίζεται, βέβαια, πως ενδέχεται να περάσουν αρκετοί μήνες για να συμβεί αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.