ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατεπείγον σήμα της ΕΛ.ΑΣ στην Πολεοδομία Σύρου για τον θάνατο του Αλβανού εργάτη στη Μύκονο

Κλιμάκια του ΙΚΑ και του ΣΔΟΕ στο κυκλαδίτικο νησί για καταγγελίες που σχετίζονται και με τον ξυλοδαρμο του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού

Κατεπείγον σήμα της ΕΛ.ΑΣ στην Πολεοδομία Σύρου για τον θάνατο του Αλβανού εργάτη στη Μύκονο

Κλιμάκια του ΙΚΑ, του ΣΔΟΕ και της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μύκονος διερευνώντας δύο υποθέσεις, τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου της Εφορίας Αρχαιοτήτων Μανώλη Ψαρρού που δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Αθήνα, και τον ξαφνικό θάνατο του Αλβανού εργάτη σε οικοδομή μεγαλοεργολαβου στη Μύκονο.

Ειδικότερα, με έγγραφο της, η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου ζητά από την Πολεοδομία της Σύρου να προχωρήσει άμεσα στην διενέργεια αυτοψίας στην οικοδομή όπου βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση ο Αλβανός εργάτης. Πρόκειται για οικοδομή που, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, δεν είχε άδεια, ενώ και ο Αλβανός εργάτης στερούνταν νόμιμων εγγράφων εισόδου στη χώρα.

Παράλληλα τα κλιμάκια του ΙΚΑ και του ΣΔΟΕ πραγματοποιούν εφόδους σε άλλες οικοδομές του νησιού, μετά από καταγγελίες για «μαύρη» εργασία, ψάχνοντας για ανασφάλιστους εργάτες που απασχολούν οι εργολάβοι του νησιού.

Στη περίπτωση του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, τα κλιμάκια των αρμοδίων Αρχών πρόκειται να ελέγξουν εξονυχιστικά τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων στις οποίες φέρεται να εντόπισε παρανομίες ο αρχαιολόγο, με αποτέλεσμα να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας σε δυο ποινικές υποθέσεις. Τα παραπάνω στοιχεία έχει καταθέσει στο Α.Τ Κηφισιάς ο Σύλλογος Έλληνων Αρχαιολόγων, καθώς σε αυτή τη περιοχή εντοπίστηκε αιμόφυρτος και σχεδόν λιπόθυμος ο υπάλληλος της Εφορίας Αρχαιοτήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.