ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: 24χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον εργοδότη της

Η σκηνή ζηλοτυπίας από τη σύντροφο του του 54χρονου

Μύκονος: 24χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον εργοδότη της

Μία 24χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον εργοδότη της μέσα σε τατουατζίδικο στη Μύκονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προχθές Σάββατο, στις 15.00 το μεσημέρι, ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος φέρεται να θώπευσε την 24χρονη υπάλληλό του στο στήθος και στα οπίσθια και να επιχείρησε να τη φιλήσει παρά τη θέλησή της.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18.00 το απόγευμα η 42χρονη σύντροφος του 54χρονου φέρεται να εξύβρισε την 24χρονη και να τη χτύπησε.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η σύντροφός του κατηγορείται για εξύβριση και σωματικές βλάβες.

Την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου που σχημάτισε τη σχετική δικογραφία και έλαβε τις καταθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα του συμβάντος στο κατάστημα βρισκόταν και μία 23χρονη, η οποία επίσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ζευγαριού, καθότι φέρεται να είδε όλα όσα συνέβησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.