Μύκονος: Αμερικανίδα «εξαφάνισε» ολόχρυσο βραχιόλι με διαμάντια από κοσμηματοπωλείο

Το βραχιόλι «έκανε φτερά» χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό

Μύκονος: Αμερικανίδα «εξαφάνισε» ολόχρυσο βραχιόλι με διαμάντια από κοσμηματοπωλείο

Ένα ολόχρυσο βραχιόλι Cartier με έξι διαμάντια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ κατάφερε να αρπάξει μέσα από κοσμηματοπωλείο στην Ψαρρού της Μυκόνου μια Αμερικανίδα από το Χιούστον.

Την κλοπή διαπίστωσαν την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι του καταστήματος και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την Αμερικανίδα στην Ψαρρού και να τη συλλάβουν. Αυτό που εξετάζουν είναι αν η 35χρονη έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις δυο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Μια παρέα νεαρών γυναικών μπήκε στο κατάστημα της Cartier προκειμένου να αγοράσουν ένα κόσμημα.

Την ώρα που η πωλήτρια τούς έδειχνε τα ολόχρυσα βραχιόλια με τα διαμάντια, η Αμερικανίδα κατάφερε να αρπάξει το κόσμημα με επιδέξιο τρόπο, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Την επόμενη ημέρα η υπεύθυνη του καταστήματος διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι έμπειροι αξιωματικοί πήραν καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους και εξέτασαν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει το κατάστημα.

Τελικά, κατάφερα να εντοπίσουν την 35χρονη στο νησί το απόγευμα του Σαββάτου, και προχώρησαν στη σύλληψή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.