ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μύκονος: Επιτήδειος παίρνει προκαταβολές χιλιάδων ευρώ για να νοικιάσει σπίτια που δεν υπάρχουν & εξαφανίζεται

«Βάζει αγγελίες, παίρνει προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζεται»

Μύκονος: Επιτήδειος παίρνει προκαταβολές χιλιάδων ευρώ για να νοικιάσει σπίτια που δεν υπάρχουν & εξαφανίζεται

Οι Αρχές, έχουν λάβει πάνω από 20 καταγγελίες σχετικά με έναν άνδρα που νοικιάζει σπίτια ενόψει της σεζόν σε εργαζόμενους στη Μύκονο, δίνει ψεύτικα κλειδιά και στη συνέχεια εξαφανίζεται αφού φυσικά, πάρει τις σχετικές προκαταβολές.

«Απατεώνες μέσω του διαδικτύου βγάζουν φωτογραφίες από σπίτια, δίνουν τα κλειδιά, παίρνουν τα λεφτά αλλά το σπίτι δεν υπάρχει. Το συγκεκριμένο ζευγάρι με το οποίο μιλήσαμε δανείστηκε να βρει 5.000 ευρώ και “την πάτησαν” βλέποντας κάποιες φωτογραφίες.

Εμπιστεύτηκαν έναν καλοντυμένο κύριο, συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα, τους έδωσε τα κλειδιά, αλλά το σπίτι δεν υπήρχε. Ο συγκεκριμένος κύριος βάζει αγγελίες και στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος.

«Δεν έχουν αποκλειστεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και πρέπει να περιμένουμε ένα δικαστήριο που θα γίνει μετά από 3 χρόνια.

Ο άνθρωπος αυτός έχει εντοπιστεί από τις αρχές, η διεύθυνση που έχει δηλώσει δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος του και προσπαθούν να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω», πρόσθεσε.

Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε και ένα εκ των θυμάτων του συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Η Μύκονος είναι ένα νησί που είναι δύσκολο να βρεις διαμονή για σεζόν. Βρήκαμε ένα σπίτι μέσω του Facebook μιλήσαμε με το συγκεκριμένο κύριο, το έδινε 8.000 και πέσαμε στην παγίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείσαμε ραντεβού μαζί του, βρεθήκαμε στην Αθήνα, δώσαμε 5.000 ευρώ. Μας έδωσε κλειδιά. Όταν διαπίστωσα ότι το σπίτι δεν υπήρχε έκανα μήνυση. Βάζει αγγελίες, παίρνει προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζεται», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.