Πυροβολισμοί στη Μύκονο: Ο δράστης πυροβόλησε με Zastava τον αδερφό της πρώην συζύγου του

Τι αναφέρει η δικογραφία για το αιματηρό περιστατικό

Πυροβολισμοί στη Μύκονο: Ο δράστης πυροβόλησε με Zastava τον αδερφό της πρώην συζύγου του

Σε σοκ βρίσκεται ξανά η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, o δράστης πυροβόλησε τρεις φορές κατά του θύματος, το οποίο τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές και είχαν εξαιρετικά κακές σχέσεις μεταξύ τους. Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κατηγορούμενος για τους πυροβολισμούς καταγγέλθηκε από την οικογένεια του θύματος πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον δράστη να υποστηρίζει πως δεν τον άφηναν να δει τα παιδιά του. Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης προσπάθησε να εξαφανιστεί καθώς φαίνεται πως είχε φτάσει στο νησί μόνο για αυτόν τον λόγο! Ωστόσο, ο αδερφός του θύματος με έναν φίλο του τον εντόπισαν στη Μύκονο και τότε εκείνος άνοιξε και πάλι πυρ αυτή τη φορά εναντίον τους.

Τι αναφέρει η αστυνομία της Μυκόνου για τους πυροβολισμούς

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου, παρά το γεγονός πως η υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού του νησιού, μέσα σε μισή ώρα (!) μετά τους πυροβολισμούς. «Περί την 17:52 της 10/4/2022 ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Υπηρεσία μας για άτομο που έχει δεχθεί πυροβολισμούς στην Επαρχιακή Οδό Άνω Μεράς Αεροδρόμιο Κούνουπας στην περιοχή Πλακωτά Μυκόνου. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα Αστυνομικοί της εποχούμενης περιπολίας της Υπηρεσίας μας, όπου διαπιστώθηκε να βρίσκεται αιμόφυρτος σε καθιστή θέση ακουμπισμένος με την πλάτη σε τοιχίο και να έχει τις αισθήσεις του, ο αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας», ανέφεραν οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου στο διαβιβαστικό που σχημάτισαν και έστειλαν στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Επίσης στο σημείο βρισκόταν η σύζυγος του παθόντος η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος καθώς και η αδερφή του παθόντα. Στο σημείο οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας ενημερώθηκαν ότι ο δράστης της επίθεσης ενήργησε τρεις πυροβολισμούς. Στη συνέχεια ο παθών όντας τραυματισμένος, διακομίσθηκε στο κέντρο Υγείας της Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε τις αισθήσεις του και έφερε δύο οπές από πυροβόλο όπλο. Από τους γιατρούς βρέθηκε μέσα στα ρούχα του μία σφαίρα η οποία πιθανώς τον είχε διαπεράσει και κατασχέθηκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.