ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

16 χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα: Στη Μύκονο μαζί με φίλες της η Αθηνά Ωνάση

Φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της προσπαθώντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα

16 χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα: Στη Μύκονο μαζί με φίλες της η Αθηνά Ωνάση

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο μαζί με φίλες της βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (2/10) η Αθηνά Ωνάση, 16 χρόνια μετά από την τελευταία της επίσκεψη στη χώρα.

Ειδικότερα, η «χρυσή» κληρονόμος έφτασε στο «νησί των ανέμων» αεροπορικώς στις 11 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενη από φίλες της.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, η ίδια φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της προσπαθώντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Μυκόνου την παρέλαβε ένα αυτοκίνητο που την οδήγησε σε άγνωστο προορισμό στο νησί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πόσες ημέρες έχει αποφασίσει να περάσει στην Ελλάδα η «χρυσή» κληρονόμος, ούτε εάν θα επισκεφθεί κάποιον άλλο προορισμό, πλην της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, η τελευταία επίσκεψη της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα είχε γίνει πριν από 16 χρόνια, με την ίδια να συνοδεύεται από τον τότε σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.