ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μοιραράκη για τον πρώτο της γάμο – «Έγιναν ακραία πράγματα, πολύ ξύλο, βωμολοχία»

«Χωρίσαμε και κάποια στιγμή του είχα πει να φέρει το παιδί και δεν το έφερνε»

Δ.Μοιραράκη για τον πρώτο της γάμο – «Έγιναν ακραία πράγματα, πολύ ξύλο, βωμολοχία»

Αποκαλύψεις για τον πρώτο της γάμο έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για τη βία που δεχόταν.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο, αποκαλύπτοντας πως μεταξύ άλλων την χτυπούσε.

«Δέκα χρόνια μετά τον γάμο μας, η ζωή μας χάλασε και είδα ότι έπρεπε να ξεφύγω. Ήταν ανάγκη ζωής. Έτσι άρχισα να ασχολούμαι και να αγαπάω περισσότερο τα χαλιά μου. Στο μαγαζί με είχε δει ότι είχα την τάση να ασχολούμαι μόνο με την πώληση χαλιών και όταν κάναμε το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αντίκες, με τις οποίες ασχολούνταν αυτός, δεν του άρεσε που πουλούσα μόνο χαλιά. Παρουσίαζα τα πάντα, αλλά έφτασε ένα σημείο που εγώ παρουσίαζα μόνο χαλιά κι αυτός μόνο αντίκες. Τα δικά μου προϊόντα όμως πουλούσαν» εξήγησε αρχικά για το σημείο ρήξης στον γάμο τους.

«Είχα τη δύναμη και την ισχύ στην οικογένεια, αλλά λόγω των παιδιών μας δεν το έδειχνα γιατί δεν ήθελα να νιώσουν την έλλειψη του πατέρα. Χωρίσαμε τελικά μετά από 15 χρόνια. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία, διπλωματία, αλλά και πόνο» σημείωσε.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η φθορά μέσω της δουλειάς τους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα στον γάμο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έγιναν ακραία πράγματα. Πολύ ξύλο, βωμολοχία… Δεν είχα λόγο όμως να το δέχομαι εκείνη την περίοδο. Χωρίσαμε και κάποια στιγμή του είχα πει να φέρει το παιδί και δεν το έφερνε. Χωρίσαμε όταν μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έπρεπε να δυναμώσω και οικονομικά» αποκάλυψε η Μοιραράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.