ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιταλίδα influencer Τζούλια Ντε Λέλις «μοιράζει εγκεφαλικά» σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)

Η διάσημη προσωπικότητα που έχει παρουσιάσει το ιταλικό «Love Island» μετρά 5 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram

Η Ιταλίδα influencer Τζούλια Ντε Λέλις «μοιράζει εγκεφαλικά» σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)

Η Τζούλια Ντε Λέλις, η γνωστή influencer, «μαγνητίζει» τα βλέμματα στη Μύκονο όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η 27χρονη Ιταλίδα, πέρα από την ενεργή δραστηριότητά της στα social media, έχει υπάρξει και ηθοποιός καθώς έχει παίξει σε σειρές, ενώ είχε συμμετάσχει το 2021 και στην ταινία «Parents vs influencers».

Την ίδια χρονιά επιλέχθηκε να παρουσιάσει την πρώτη ιταλική έκδοση του ριάλιτι «Love Island».

Φέτος, ήταν συμπαρουσιάστρια του talent show «Call of Beauty» μαζί με τον make-up artist Μανουέλε Μαμέλι.

Επίσης, η Ντε Λέλις λάνσαρε τη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με το όνομα «Audrer».

Η 27χρονη influencer, που μετράει 5 εκατομμύρια ακολούθους, απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο να απολαμβάνει το μπάνιο της σε μια παραλία.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτο: NPD

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.