ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννα Σιαμπάνη: «Ο άντρας μου και ο Νίκος Οικονομόπουλος περνούν ώρες μέσα στην εκκλησία»

«Με τον Τζίμη γίνανε όλα πολύ γρήγορα»

Ιωάννα Σιαμπάνη: «Ο άντρας μου και ο Νίκος Οικονομόπουλος περνούν ώρες μέσα στην εκκλησία»

Τον Νίκο Οικονομόπουλο επέλεξαν για νονό του γιου τους, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία και μίλησε για όσα τους δένουν με τον τραγουδιστή.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Γειά σου» αναφέρθηκε ακόμη, στη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό.

«Με τον Τζίμη γίνανε όλα πολύ γρήγορα. Παντρευτήκαμε, κάναμε τώρα και τη βάφτιση. Δεν έχω καταλάβει πως έχει περάσει αυτός ο χρόνος» είπε αρχικά, η Ιωάννα Σιαμπάνη και συνέχισε μιλώντας για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Στην πορεία της συνέντευξής της, είπε:

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι πάρα πολύ καλός φίλος μας, κυρίως του άντρα μου. Είναι μια εντελώς διαφορετικού τύπου φιλία, πιο συναισθηματική, πιο δεμένη, πιο ταπεινή γιατί έχει ανθίσει μέσω της πίστης τους. Είναι και οι δυο πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν σε πάρα πολλούς θρησκευτικούς προορισμούς μαζί.

Είναι πολύ συγκινητικό αυτό γιατί, η θρησκεία και τις ώρες που βρίσκονται μέσα στους προορισμούς αυτούς ξεγυμνώνονται και οι δυο. Είναι τόσο ταπεινοί την ώρα εκείνη. Πηγαίνουν πάρα πολλά χρόνια και οι δυο στο Άγιον Όρος, αυτό που τους έδεσε περισσότερο είναι ένας πνευματικός που έχουν…

Η σχέση αυτή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει από την υπόλοιπη κοινωνική μας ζωή. Είναι ένα δέσιμο πάρα πολύ έντονο και πολύ διαφορετικό».

Όσον αφορά τη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει παντρευτεί τον ξάδερφο του συζύγου της, η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκάλυψε:

«Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή. Με την Κωνσταντίνα πρωτογνωριστήκαμε στο My Style Rocks και αμέσως κολλήσαμε. Μετά το παιχνίδι αρχίσαμε αμέσως να κάνουμε παρέα και να βγαίνουμε… Ένα βράδυ, ήταν καλοκαίρι, είχαμε βγει και μου λέει χαριτωμένα, “πλέον θα σε φωνάζω ξαδέλφη”.

Τρελάθηκα… Τότε νομίζω πρέπει να είχαν βγει το πρώτο τους ραντεβού γιατί την κυνηγούσε ο Βασίλης. Χάρηκα πάρα πολύ. Τα παιδιά μας έχουν τρεις μήνες διαφοράς και ανταλλάσσουμε πολλές πληροφορίες μεταξύ μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.