ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μύκονος: Σε βίλα του νησιού χαλαρώνει ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του

Η κάμερα τους εντόπισε την ώρα που έκαναν μια χαλαρή συζήτηση

Μύκονος: Σε βίλα του νησιού χαλαρώνει ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του

Βόλτες στη Μύκονο κάνει τις τελευταίες ώρες και ο Ματ Ντέιμον με αφορμή μια εκδήλωση γνωστού οίκου ρολογιών.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ταξίδεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στο νησί των Ανέμων, με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόσο, καθώς και καλούς του φίλους.

Ανάμεσα σε αυτούς, το φιλικό τους ζευγάρι, Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε το ζευγάρι σε βίλα του νησιού.

Η άφιξη των Χολιγουντιανών σταρ έγινε γνωστή την Πέμπτη 29 Ιουνίου, μέσα από στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Facebook από θαυμάστρια που φωτογραφήθηκε μαζί τους. Η νεαρή κοπέλα, αναγνώρισε τους ηθοποιούς και πόζαρε μπροστά στον φακό, παίρνοντάς τους αγκαλιά.

Τις εικόνες ανάρτησε η κοπέλα, που είναι πιθανότατα τουρίστρια, μέσα από το προφίλ της στο Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηθοποιοί γευμάτισαν στο εστιατόριο πριν δύο μέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.