ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο David Beckham σε εορταστική διάθεση τραγουδά το «All I Want For Christmas Is You»

Η Victoria τράβηξε κρυφά το video στην κουζίνα του σπιτιού τους

Ο David Beckham σε εορταστική διάθεση τραγουδά το «All I Want For Christmas Is You»

Η Βικτόρια Μπέκαμ βιντεοσκόπησε κρυφά τον σύζυγό της να τραγουδά το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey.

Μάλιστα, το πρώην Spice Girl «ανέβασε» και το βίντεο στο Instagram με τον πρώην ποδοσφαιριστή να τραγουδά την εορταστική επιτυχία του 1994, εν αγνοία του συζύγου της.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απολάμβανε ένα φλιτζάνι καφέ, καθώς καθόταν στον πάγκο της κουζίνας τους και τραγουδούσε το γνωστό σε όλους μας τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ. Έψαχνε στο κινητό του τηλέφωνο, καθώς τραγουδούσε μελωδικά τους στίχους του τραγουδιού, πριν επιλέξει ένα χαμηλότερο τόνο για τη φράση «make my wish come true», αντί για την αρχική πολύ υψηλή νότα της Μαράια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ κοίταξε από το τηλέφωνό του, για να δει τη σύζυγό του να τον καταγράφει, με τη Βικτόρια να γελά και να διασκεδάζει με το τραγούδι του συζύγου της. «Πάλευες με αυτή την υψηλή νότα, έτσι δεν είναι;», του είπε η ίδια χαμογελώντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.