ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζούλια Νόβα: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις εμφανίσεις της σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα με το μπικίνι της

Τζούλια Νόβα: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις εμφανίσεις της σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)

Η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα ταξίδεψε στο νησί με τη φίλη της για να φορτίσει τις μπαταρίες της και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές, και μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Τα δύο κορίτσια έκαναν μέχρι και τις… ξαπλώστρες να αναστενάξουν όταν μπήκαν με τα αποκαλυπτικά μπικίνι τους στην πισίνα ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την παραλία όπου κατάφεραν να στρέψουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον «Τροχό της τύχης», τις προηγούμενες μέρες έκλεψε την παράσταση και σε γνωστό beach bar στην Παράγκα όπου την εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.