ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Ποζάρει φορώντας μικροσκοπικό μαγιό και ανάβει «φωτιές» (φώτο)

Στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Ποζάρει φορώντας μικροσκοπικό μαγιό και ανάβει «φωτιές» (φώτο)

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, όπως όλα δείχνουν έχει ιδιαίτερη προτίμηση στη Μύκονο καθώς κάθε χρόνο την επισκέπτεται.

Η Βραζιλιάνα καλλονή επισκέφτηκε και φέτος το νησί των Ανέμων, αυτή την φορά με την συνοδεία του συντρόφου της, Κέβιν Τραπ και το «αναστάτωσε» με τις καυτές της εμφανίσεις.

Πριν λίγες ημέρες, οι σέξι φωτογραφίες της στην Μύκονο έβαλαν φωτιά στο Instagram, αφού το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret εμφανίστηκε με μικροσκοπικό μπικίνι να ποζάρει στο ξενοδοχείο, που την φιλοξενεί με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CRbmImpL8fH

Αυτή την φορά όμως, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο αποκαλυπτική δείχνοντας στο κοινό της στο Instagram μία καλύτερη οπτική της…πίσω όψης του κορμιού της.

Όπως είναι φυσικό, οι αναρτήσεις της συγκέντρωσαν σχεδόν 100.000 likes μέσα σε μόλις μία ώρα, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν στα σχόλια για το εντυπωσιακό της κορμί.

https://www.instagram.com/p/CRg2h1FrTQ2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CRg2gmZrNFC

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.