ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Izabel Goulart: Στην Μύκονο το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret – Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη (φώτο)

Izabel Goulart: Στην Μύκονο το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret – Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη (φώτο)

Ταραχή έχει προκαλέσει στη Μύκονο το μοντέλο Izabel Goulart. Η 36χρονη καλλονή συνεχίζει τις διακοπές της και σε κάθε της εμφάνιση, στα σοκάκια του νησιού, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret δεν επέλεξε το νησί των ανέμων τυχαία για τις διακοπές του. Το είχε επισκεφθεί και πέρυσι, το λάτρεψε και πλέον το θεωρεί σπίτι της. Μάλιστα, σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη Σούλα Λιάκου.

Η διάσημη επιχειρηματίας έχει κερδίσει την Izabel με την απλότητά της.

Μιλώντας για την 36χρονη η Σούλα Λιάκου αναφέρει ότι είναι γλυκιά, φιλική και φροντίζει να χαλαρώνει στο ξενοδοχείο κάνοντας βουτιές στην πισίνα της σουίτας της. «Μία από τις χαρές που έχω από τα προνόμια να βρίσκομαι εδώ είναι πως γνωρίζω ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Με κάποιους συνδεόμαστε με πραγματική φιλία, ακόμα και αν περάσει μεγάλο διάστημα για να ξαναβρεθούμε. Με την Izabel έχουμε αναπτύξει μια δυνατή φιλία», λέει στο «Secret» η επιχειρηματίας.

Παράλληλα σημειώνει: «Είναι τελείως διαφορετική όταν τη γνωρίσεις. Είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι, χωρίς απαιτήσεις και παραξενιές, όπως κάποιοι μεγάλοι σταρ. Τη Μύκονο τη λατρεύει. Έρχεται για έναν μήνα κάθε φορά, ενώ τη θεωρεί σπίτι της. Επίσης, είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει».

Επίσης, αποκαλύπτει ότι «θα παντρευόταν με τον αρραβωνιαστικό της, ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ, τερματοφύλακα της Άιντραχτ, όμως ανέβαλαν τον γάμο λόγω COVID».

Το μοντέλο όπως φαίνεται και στο Intstagram, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό. Αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από τη νησί και δείχνει πόσο φανταστικά περνά.

Δείτε παρακάτω κάποιες που ξεχωρίζουν και κόβουν την ανάσα:

https://www.instagram.com/p/CRl-py1Lnrh

https://www.instagram.com/p/CRtwSVqrIKU

https://www.instagram.com/p/CR9KXBzLR2_

https://www.instagram.com/p/CR9KcJCLl3p

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.