EURO 2020: Στη Μύκονο με τις «καυτές» συντρόφους τους οι Πορτογάλοι (φωτο)

EURO 2020: Στη Μύκονο με τις «καυτές» συντρόφους τους οι Πορτογάλοι (φωτο)

Η εθνική Πορτογαλίας αποκλείστηκε στον προημιτελικό του EURO 2020 και οι παίκτες της ήρθαν να… πνίξουν τον πόνο τους στη Μύκονο με τις συντρόφους τους.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016, αποχαιρετώντας τη φετινή διοργάνωση στους «8». Παρ’ όλα αυτά, η πίκρα δεν κράτησε πολλές μέρες για τους Ρούμπεν Ντίας, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκονσάλο Γκουέδες, οι οποίοι ήρθαν για διακοπές στη Μύκονο.

Μαζί τους, φυσικά, ήταν και οι σύντροφοί τους, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους στις παραλίες και με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media.

https://www.instagram.com/p/CQ38Wtmprp4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CQ38Wtmprp4/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.