ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος μετά τη βουτιά στη θάλασσα – «Μάλλον μιλάμε για τετραπληγία»

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος μετά τη βουτιά στη θάλασσα – «Μάλλον μιλάμε για τετραπληγία»

Κρίσιμες εξακολουθούν να παραμένουν οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του 16χρονου, οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έπειτα και τον σοβαρό τραυματισμό του από βουτιά σε παραλία στα Φαλάσαρνα των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου, προκειμένου να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την κινητικότητά του και να διαπιστωθεί εάν έχει επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός.

Υπενθυμίζεται, πως ο 16χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα

«Μάλλον μιλάμε για τετραπληγία»

Πάντως, η μητέρα του 16χρονου η οποία μίλησε στο MEGA, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, καθώς είναι πιθανό να έχει και τετραπληγία.

«Είναι άσχημα τα πράγματα, έχει γίνει ζημιά στο μυελό. Προς το παρόν έχει τραυματιστεί ο μυελός, οπότε μιλάμε μάλλον για μια τετραπληγία» υποστήριξε η μητέρα του νεαρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.