ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2023: Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ

Eurovision 2023: Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία

Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols Τζον Λίντον θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με την πανκ μπάντα Public Image Ltd (PiL), όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Ο τραγουδιστής του «Anarchy in the UK», που είναι γνωστότερος με το όνομα Τζόνι Ρότεν στην κορύφωση του πανκ κινήματος, έχει γράψει ένα νέο τραγούδι, το «Hawaii», που όπως λέει είναι μια «ερωτική επιστολή» προς τη σύζυγό του, τη Νόρα Φόρστερ, με την οποία είναι παντρεμένοι σχεδόν 40 χρόνια. Η Νόρα σήμερα πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Η μπάντα PiL είναι μεταξύ των έξι καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα διαγωνιστούν για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Γιουροβίζιον, τον επόμενο Μάιο. Η Βρετανία θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό εκ μέρους της νικήτριας Ουκρανίας.

«Είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους με τον άνθρωπο που φροντίζουν», ανέφερε ο 66χρονος Λίντον στον επίσημο ιστότοπο του τραγουδιού «Hawaii». «Είναι επίσης ένα μήνυμα ελπίδας ότι τελικά η αγάπη τα ξεπερνάει τα πάντα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.