Μύκονος: Top models «ταρακούνησαν» το νησί σε prive πάρτι σε γνωστό μαγαζί (φώτο)

Μύκονος: Top models «ταρακούνησαν» το νησί σε prive πάρτι σε γνωστό μαγαζί (φώτο)

Την εμφάνισή τους σε ένα από τα δημοφιλέστερα νυχτερινά μαγαζιά έκαναν τα τοπ µόντελ Adriana Lima, Izabel Goulart και οι Μις Γαλλία, Βραζιλία και Σλοβακία, που βόλταραν στην Μύκονο και κατέληξαν σε πάρτι γενεθλίων σε δηµοφιλές resort.

Απόβαση στη Μύκονο κάνουν εν µέσω κορονοϊού δεκάδες σελέµπριτις και διάσηµα µοντέλα. Η καλλονή Adriana Lima, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα τοπικών ΜΜΕ, βρέθηκε στο νησί προκειµένου να φωτογραφηθεί για καµπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων. Μετά την άφιξή της µε ιδιωτική πτήση, έµεινε µε δύο φίλες της σε πολυτελή βίλα, προτιµώντας την ηρεµία της πισίνας από τις κοσµικές παραλίες του νησιού.

Ωστόσο, κάτοικοι υποστηρίζουν ότι την είδαν σε βραδινή βόλτα σε γνωστό στέκι της Χώρας, στο οποίο εµφανίστηκε µε καπέλο προκειµένου να περάσει απαρατήρητη. Η Βραζιλιάνα καλλονή επρόκειτο να συνεχίσει το ταξίδι της και στη Σαντορίνη, τον έτερο αγαπηµένο προορισµό των διασήµων, αλλά για άγνωστους λόγους το ταξίδι ακυρώθηκε.

https://www.instagram.com/p/CCZNW0tBLRa

Η έκπληξη

Μάλιστα, το πανέµορφο µοντέλο διατηρεί φιλική σχέση µε την ιδιοκτήτρια του «Cavo Tagoo» Σούλα Λιάκου και σε φωτογραφίες που ανήρτησε η τελευταία στο προφίλ της, η Izabel Goulart τη χαρακτήρισε «βασίλισσα της Μυκόνου». Η µελαχρινή καλλονή, η οποία τα τελευταία χρόνια επιλέγει συχνά το Νησί των Ανέµων για τις διακοπές της, αναστατώνει τις παραλίες µε τις εµφανίσεις της. Φέτος, η άφιξή της στη Μύκονο έκρυβε και µια έκπληξη για τον σύντροφό της, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του τις ηµέρες εκείνες.

https://www.instagram.com/p/CCWEn9DBzRw

Οι δυο τους γιόρτασαν το γεγονός στο δηµοφιλές resort της Μυκόνου «Cavo Tagoo», που είχε στολιστεί µε εκατοντάδες λουλούδια για το πάρτι-έκπληξη. Με βίντεο που ανέβασε η διάσηµη καλλονή στα stories της στο Instagram, αποκάλυψε ότι στη Μύκονο παρευρίσκονταν και οι γονείς του συντρόφου της, αλλά και ότι η ίδια είχε άγχος σχετικά µε το εάν θα του αρέσει η έκπληξη που του ετοίµασε. Μετά την έκπληξη στο ξενοδοχείο, ο Γερµανός τερµατοφύλακας έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στο γνωστό εστιατόριο «Lotus», έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη Βραζιλιάνα καλλονή. Μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο του εορτασµού των γενεθλίων, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευµένο και δεν δίστασε να το δείξει στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CCgWBaOhMEy

Στον αγαπηµένο της προορισµό, τον οποίο είχε επιλέξει και για τον γάµο της, έφτασε και η Ana Beatriz Barros. Η 37χρονη καλλονή εντοπίστηκε από την κάµερα να κάνει τη βόλτα της στα Ματογιάννια κρατώντας το νεογέννητο παιδί της αγκαλιά, ενώ στο πλευρό της βρίσκονταν ο ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής εκατοµµυριούχος σύζυγός της, Karim El Chiaty, και το πρώτο τους παιδάκι, ο τρίχρονος Hamed.

Το λαµπερό ζευγάρι διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί, το οποίο επισκέπτεται συχνά. Μάλιστα, το 2016 είχαν επιλέξει τη Μύκονο για να ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου. Ο συγκεκριµένος γάµος έχει γράψει κοσµοπολίτικη… ιστορία στο νησί, καθώς στάθηκε αφορµή για να γεµίσει µε ελικόπτερα, τζετ και θαλαµηγούς. Περίπου 600 καλεσµένοι είχαν δώσει το «παρών», µεταξύ των οποίων ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία Νιάρχου, η Πάρις Χίλτον, οι φίλες της νύφης από τη Victoria’s Secret και δεκάδες άλλοι διάσηµοι.

Οι παραλίες της Μυκόνου αυτές τις ηµέρες έχουν υποδεχθεί και άλλες καλλονές, όπως την πρώην Μις Σλοβακία Andrea Veresova, την εντυπωσιακή dj Georgia Mos, την πρώην εστεµµένη των γαλλικών καλλιστείων Julie Rose Brisson, αλλά και τη Μις Βραζιλία 2014 Deise Benicio. Ταυτόχρονα, δεν είναι λίγες και οι Ελληνίδες που προκαλούν αναστάτωση στα γραφικά σοκάκια και στις όµορφες αµµουδιές του νησιού, όπως η πάντα στυλάτη Εβελυν Καζαντζόγλου.

https://www.instagram.com/p/CCjJTjwnWpb

Το διεθνές τζετ σετ ξεσάλωσε στο πριβέ πάρτι του «Σκορπιού»

Το κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι ήδη από την προηγούµενη εβδοµάδα έχει αρχίσει να υποδέχεται µέλη του εγχώριου και του διεθνούς τζετ σετ. Το προηγούµενο Σαββατοκύριακο, στα events της Μυκόνου πρωτοστάτησε το opening του παραλιακού «παραδείσου», όπως τον αποκαλούν οι τακτικοί θαµώνες του.

Πρόκειται για τον «Σκορπιό», το beach bar που αναµειγνύει τη house µουσική µε τα κλαρίνα και κατάφερε µε το «µυσταγωγικό» προφίλ που είχε χτίσει τα προηγούµενα χρόνια να προσελκύσει µε το φετινό του opening jet setters από ολόκληρο τον κόσµο Το βράδυ της Παρασκευής η ουρά των αυτοκινήτων έξω από τον «Σκορπιό» ήταν αρκετά χιλιόµετρα. Ο αυστηρός έλεγχος που επέβαλε το beach bar στο πάρκινγκ είχε ως αποτέλεσµα µεγάλη αναµονή για τους διάσηµους θαµώνες. Ωστόσο, το «µαρτύριο» δεν τελείωνε εκεί, αφού ακόµη και για την είσοδο στο beach bar η αναµονή ήταν µεγάλη.

Αναμονή 20 λεπτών

Μάλιστα, η πάντα ευγενική κυρία Ευγενία Χανδρή περίµενε υποµονετικά για τουλάχιστον 20 λεπτά µέχρι να µπει στο beach bar, ενώ αναγκάστηκε να καθίσει σε διαφορετικό τραπέζι από τον σύζυγό της.

Στο καλύτερο τραπέζι, που βλέπει «πιάτο» το ηλιοβασίλεµα, κάθισαν οι Peter Dundas και Evangelo Bousis, οι οποίοι ανοίγουν ένα pop-up store στη Μύκονο, ενώ είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες µε τη Σοφία Καρβέλα, µε την οποία συχνά αναρτούν κοινές φωτογραφίες.

Κατά τη µακρόχρονη πορεία του, ο Νορβηγός σχεδιαστής Peter Dundas είχε αναλάβει τους οίκους Ungaro, Pucci και Roberto Cavalli. Η σόλο πορεία του ξεκίνησε µέσα από τη συνεργασία του µε την Beyoncé για τα Grammys του 2017, όπου η διάσηµη τραγουδίστρια έγραψε ιστορία µε τις εµφανίσεις της.

Το διάσηµο beach bar «Σκορπιός»

Ο δρόµος για τη σόλο καριέρα του ταλαντούχου Σκανδιναβού ήταν πλέον ανοιχτός και έκτοτε έχει σχεδιάσει ρούχα για τις Michelle Obama, Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπαρτολίνι, Amy Adams, Vanessa Hudgens, Marisa Tomei και τη σέξι Emily Ratajkowski.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ο ελληνικής καταγωγής σύντροφος και συνεργάτης του Evangelo Bousis, που ξεκίνησε την καριέρα ως µοντέλο, µεταπήδησε στην υποκριτική και πλέον είναι επιτυχηµένος επιχειρηµατίας.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους θαµώνες του «Scorpio» ήταν η τήρηση των αυστηρών µέτρων ασφαλείας, σε σηµείο µάλιστα που από ορισµένους πελάτες θεωρήθηκε υπερβολικό, αφού ακόµη και η επίσκεψη στην τουαλέτα γινόταν µε το… σταγονόµετρο προκειµένου να µην τριγυρίζει κόσµος στο µαγαζί. Το beach bar, που ανήκει σε Γερµανούς, δεν είχε κανέναν θαµώνα όρθιο και εξυπηρετούσε µόνο κρατήσεις. Το ειδυλλιακό beach bar τη φετινή χρονιά είχε ακόµη µία διακοσµητική πινελιά, που δεν ήταν άλλη από τα δεκάδες αντισηπτικά.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι, που είχαν λάβει εξαιρετικό training, περνούσαν συνεχώς από τα τραπέζια «κερνώντας» αντισηπτικό τους θαµώνες. «Θα µου ξεράνεις τα χέρια» αναφώνησε γνωστός επιχειρηµατίας την τρίτη φορά που τον πλησίασαν…

Το «παρών» έδωσαν οι Peter Dundas και Evangelo Bousis

Οταν το κέφι άναψε, οι σερβιτόροι περνούσαν διακριτικά από τα τραπέζια, υπενθυµίζοντας στους καλεσµένους ότι πρέπει να χορεύουν µόνο στο τραπέζι τους.

Τη στιγµή που στο νησί εξελισσόταν το µεγαλύτερο πάρτι, ανοιχτά της Μυκόνου βρισκόταν µια θαλαµηγός στην οποία επέβαινε µια γυναίκα που λατρεύει τη Μύκονο.

Ο λόγος για τη σύζυγο του Ριάντ Ζέιν, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής υπερδύναµης Naftomar, Ράνα Ζέιν, από τις καλύτερες οικοδέσποινες της κοσµικής ζωής της Ελλάδας, στην οποία ζει µεγάλο µέρος του χρόνου της. Μαζί της φέρεται να ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, µε τον οποίο η Ράνα Ζέιν διατηρεί στενή φιλική σχέση τα τελευταία χρόνια.

Τα «απρόοπτα»

Το Σαββατοκύριακο βέβαια δεν ήταν ειδυλλιακό για όλους, καθώς ορισµένοι από τους επιβάτες της πτήσης µε προορισµό το κυκλαδονήσι έφτασαν διαµαρτυρόµενοι. Η βραδινή πτήση είχε ακυρωθεί ξαφνικά, µε αποτέλεσµα η απογευµατινή να φύγει γεµάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, γνωστή κοσµική κυρία, που συνοδευόταν από τον ισχυρό σύζυγό της και είχε κλείσει στην οικονοµική θέση, αλλά σε µπροστινή σειρά, άρχισε να διαµαρτύρεται όταν µεταφέρθηκε στο πίσω µέρος του αεροπλάνου, προκειµένου οι πρώτες σειρές να εξυπηρετήσουν εκείνους που είχαν κλείσει business class στην πτήση που ακυρώθηκε. Παρά τις διαµαρτυρίες της βέβαια, η κατάσταση δεν µπορούσε να αλλάξει, µε αποτέλεσµα οι υπόλοιποι επιβάτες να υποστούν τα παράπονά της καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.