ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Droulias Brothers: Δάγκωσε φίδι τον Ηλία Δρούλια την ώρα που βρισκόταν σε ξαπλώστρα στη Μύκονο

Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα από τη Μύκονο

Droulias Brothers: Δάγκωσε φίδι τον Ηλία Δρούλια την ώρα που βρισκόταν σε ξαπλώστρα στη Μύκονο

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Μύκονο, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Δρούλια από τους Droulias Brothers.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λυράρης του συγκροτήματος βρέθηκε την Τρίτη 24/5 σε μία παραλία στο νησί των Ανέμων για να απολαύσει το μπάνιο του, σε ένα διάλειμμα από τις εργασίες για το ολοκαίνουριο κατάστημα αισθητικής που ετοιμάζει στον δρόμο προς τη Ψαρού. Την ώρα που βρισκόταν στην ξαπλώστρα, ένιωσε ένα «χάϊδεμα» στον λαιμό του και διαπίστωσε ότι τον είχε δαγκώσει φίδι και μάλιστα οχιά!

Ασυναίσθητα και με μία γρήγορη κίνηση, ο Ηλίας Δρούλιας, το τίναξε, γλιτώνοντας από τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο μουσικός μεταφέρθηκε επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατευθείαν μεταφέρθηκε με αεροδιακομηδή στην Αθήνα.

Ο Ηλίας Δρούλιας παρέμεινε για ένα 24ωρο στο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς του έγινε αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχος, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ακτινογραφίες και του δόθηκε αντιβίωση και αντιπηκτικές ενέσεις. Όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, το φίδι δεν κατάφερε να τον δαγκώσει και με τα δύο δόντια, αλλά μόνο με το ένα (βλέπε την παρακάτω φωτό), «ρίχνοντάς» του στον ιστό μικρή ποσότητα δηλητηρίου.

Έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, δηλαδή να μην περάσει το δηλητήριο σε βασική φλέβα του σώματος.

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5 ο Ηλίας Δρούλιας πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την αγωγή του στο σπίτι για πέντε ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμφίβολα, την περιπέτειά του θα τη θυμάται για πολύ καιρό ακόμη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.