ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εγκληματικότητα στη Μύκονο – «Μαγική εικόνα» η αστυνόμευση του νησιού

Αποφασίσθηκε η αποστολή επιπλέον κλιμακίων τις επόμενες ημέρες

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εγκληματικότητα στη Μύκονο – «Μαγική εικόνα» η αστυνόμευση του νησιού

Την ώρα που η τουριστική σεζόν στο «νησί των ανέμων» βρίσκεται στο «πικ» της, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση  ανάμεσα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναγνωρίστηκε η σημασία της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στο νησί και αποφασίσθηκε η αποστολή επιπλέον κλιμακίων τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μυκόνου δεσμεύτηκε να διασφαλίσει τη στέγαση των επιπλέον αστυνομικών και να συνεχίσει τη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, τόνισε ότι η «τουριστική περίοδος εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά για το νησί μας, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη της εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας».

«Στη σημερινή συνάντηση έγινε απολύτως κατανοητή αυτή η ανάγκη, όπως και η σημασία της για τη διεθνή εικόνα της χώρας, κάτι που θα συνοδευτεί από άμεσες ενέργειες και την άφιξη περισσότερων κλιμακίων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ευκαιρία αυτή προσκάλεσα τους συνομιλητές μου να επισκεφθούν το νησί και τους ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον τους, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μου για ουσιαστική στήριξη του έργου της Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.