ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έλον Μασκ: Δείτε βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο – Συνοδευόμενος από σωματοφύλακες και τη σύντροφό του

Χαλαρός και ευδιάθετος

Έλον Μασκ: Δείτε βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο – Συνοδευόμενος από σωματοφύλακες και τη σύντροφό του

Συνεχίζεται η απόβαση διασήμων στο νησί της Μυκόνου.

Ο Έλον Μασκ για να χαλαρώσει λίγο και να ξεχάσει τη δικαστική διαμάχη με το Twitter, καθώς η εταιρεία τού ζητάει το ποσό των 44 δις ευρώ για αθέτηση συμφωνίας, είπε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στη Μύκονο.

Η είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήρθε για να απολαύσει τον μυκονιάτικο ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου έθεσε τους paparazzi σε …κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με το mykonoslive.tv.

Συνοδευόμενος από σωματοφύλακες και τη σύντροφό του ο Έλον Μασκ

Η κάμερα του Mykonos Live TV «έπεσε πάνω» στον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που αποχωρούσε διά θαλάσσης από το γνωστό εστιατόριο Spilia στην περιοχή της Αγίας Άννας συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του Natasha Bassett και έχοντας γύρω του πολλούς σεκιούριτι, ένας από τους οποίους κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι ροζέ κρασί γνωστής γαλλικής ετικέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος Musk που με βάση την λίστα του Forbes είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που αγγίζει τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ, έφτασε στην Μύκονο με ιδιωτικό αεροπλάνο τα ξημερώματα του Σαββάτου και στο νησί των Ανέμων αναμένεται να συναντήσει πολλούς φίλους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μύκονος και αυτό το καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για τις μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του πλανήτη. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, σταρ του αθλητισμού επισκέπτονται τις παραλίες και τα σοκάκια για να γεμίσουν μπαταρίες τους και να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.