ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η κωμωδία της αστυνόμευσης στην Μύκονο θα έχει πολλά επεισόδια: Νέα κλοπή με λεία αξίας 70.000 ευρώ

Έκλεψαν Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης

Η κωμωδία της αστυνόμευσης στην Μύκονο θα έχει πολλά επεισόδια: Νέα κλοπή με λεία αξίας 70.000 ευρώ

Η κωμωδία της αστυνόμευσης στην Μύκονο φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια καθώς ένα νέο περιστατικό κλοπής έλαβε χώρα αυτή τη φορά με θύματα τον Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης Κεμάλ Γκιουρντάλ και τον φίλο του, Σερχάτ Σεν που είναι πολύ γνωστός μακιγιέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δυο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία 9 Islands στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου. Μέλης της διαβόητης συμμορίας των διαρρηκτών που λυμαίνονται τη Μύκονο, τρύπωσαν στα δωμάτια τους το περασμένο Σάββατο μετά τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής 02.30 όταν οι δυο Τούρκοι τουρίστες βρίσκονταν σε παραλία του νησιού και έπειτα στη Χώρα Μυκόνου.

Επιστρέφοντας αντίκρισαν το απόλυτο χάος αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα. Από εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι κοσμήματα και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στα δωμάτια.

Ο Τούρκος πρωταθλητής της κολύμβησης, Κεμάλ Γκιουρντάλ που έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ σε μετρητά, 3.000 δολάρια σε μετρητά και χρυσαφικά – αντικείμενα- ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στην κατοικία τους από την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα κατσαβίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.