ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Lucia Lachkovic Javorcekova: Η μελαχρινή καλλονή του OnlyFans που «κόλασε» τα στενά της Μυκόνου (βίντεο)

Διαθέτει καμπύλες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και όταν τις βγάζει σε δημόσια θέα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό

Lucia Lachkovic Javorcekova: Η μελαχρινή καλλονή του OnlyFans που «κόλασε» τα στενά της Μυκόνου (βίντεο)

Η μελαχρινή διάσημη καλλονή του εξωτερικού, Lucia Lachkovic Javorcekova βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο και όταν εμφανίζεται με μαγιό, ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη.

Διαθέτει καμπύλες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και όταν τις βγάζει σε δημόσια θέα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Το 31χρονο μοντέλο και σταρ του Instagram όπου μετράει 2,3 εκατομμύρια followers φόρεσε σέξι μπικίνι και φωτογραφήθηκε για την προώθηση brand που συνεργάζεται.

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, όπου κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει αστέρες της παγκόσμιας showbiz όπως η Shakira.

Το Mykonos Live TV κατέγραψε και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από το backstage της φωτογράφισης.

Η Σλοβάκα καλλονή, η οποία διατηρεί λογαριασμό και στην πλατφόρμα OnlyFans, με κάθε της ανάρτηση προσφέρει υπερθέαμα σε όσους την ακολουθούν στα social media φροντίζοντας να αναδεικνύει τις χυμώδεις αναλογίες της.

Έχει πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brand όπως Abarth, Bebe hair, Maxsport και Invisalign ενώ έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά όπως το GQ. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των ανέμων η Lucia επισκέφθηκε το εστιατόριο Tuya για να δοκιμάσει το φημισμένο μενού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.