Μ.Πατούλη: «Τώρα που έχω επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο θα μου αντικαταστήσει την καδένα που μου πήραν»

«Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή»

Μ.Πατούλη: «Τώρα που έχω επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο θα μου αντικαταστήσει την καδένα που μου πήραν»

Το περασμένο Σάββατο, η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα διάρρηξης στην κατοικία της στη Μύκονο.

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και της πήραν διάφορα χρυσαφικά, όχι μόνο χρηματικής, αλλά και συναισθηματικής αξίας, καθώς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μαρίνα Πατούλη μίλησε σχετικά με το συμβάν.

Έκανε μάλιστα, πλάκα για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη κι ανέφερε πως κανονικά θα έπρεπε να της αντικαταστήσει μία καδένα, που της έκλεψαν.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο μου και πήραν και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων μου κι ένα αγαπημένο κόσμημα, το οποίο είχε συναισθηματική αξία για εμένα», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήραν μία καδένα, αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο, οπότε θα πρέπει να μου την αντικαταστήσει. Χωρίσαμε, ναι, αλλά τι σημαίνει αυτό; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μαρίνα Πατούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.