ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαρία Θωμά: Προκαλεί «σεισμό» στη Μύκονος με τις αναλογίες της (βίντεο)

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια της «Φάρμας» βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές

Μαρία Θωμά: Προκαλεί «σεισμό» στη Μύκονος με τις αναλογίες της (βίντεο)

Στη Μύκονο βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η ηθοποιός και πρώην παίκτρια της «Φάρμας», Μαρία Θωμά.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή επισκέφτηκε το νησί για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε γνωστή παραλία του Ορνού, να «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό με το εκρηκτικό κορμί της και το μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι που επέλεξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Θωμά έχει σπουδάσει Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όμως την κέρδισε η υποκριτική. Σπούδασε στη δραματική σχολή της Μιμής Ντενίση και έχει συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Τατουάζ», «Δίδυμα Φεγγάρια», «Για πάντα παιδιά» κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.