Η «καυτή» ψυχολόγος που βάζει «φωτιά» στην Μύκονο! – Πες τα όλα στη Μαριάννα! (βίντεο)

Η ψυχολόγος που προκαλεί ψυχολογικά!

Η «καυτή» ψυχολόγος που βάζει «φωτιά» στην Μύκονο! – Πες τα όλα στη Μαριάννα! (βίντεο)

Αν είσαι στη Μύκονο και δεν νιώθεις καλά ψυχολογικά (δύσκολο βέβαια) η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Μαριάννα Μπαφίτη.

Αν ψάχνεις να την βρεις σε ένα γραφείο είσαι γελασμένος! Γραφείο της καυτής ψυχολόγου είναι η παραλία και τα beach bar του νησιού των Ανέμων! 

Εκεί δημιουργεί… «ψυχολογικά» και «εγκεφαλικά με την παρουσία της!

Η μελαχρινή καλλονή με τις βραζιλιάνικες καμπύλες εμφανίστηκε σε γνωστό beach bar του νησιού, όπου και την εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και όπως είναι φυσικό, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Άλλωστε, το δυνατό της σημείο είναι το κορμί της και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πώς να το αναδεικνύει. Η νεαρή καλλονή έχει μια πολύ δυνατή παρουσία στο Instagram, με τις φωτογραφίες της να μαζεύουν χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.