ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πάσχα: Δείτε ποιες μέρες δεν θα ισχύει ο Δακτύλιος στην Αθήνα 

Αναλυτικά οι ημέρες που θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι οι οδηγοί

Πάσχα: Δείτε ποιες μέρες δεν θα ισχύει ο Δακτύλιος στην Αθήνα 

Οι οδηγοί θα κινούνται στην Αθήνα χωρίς τους περιορισμούς που θέτει ο Δακτύλιος και τον φόβο του τσουχτερού προστίμου που φτάνει τα 100 ευρώ. 

Σημειώνεται ότι ο Δακτύλιος εκτός από τις αργίες, όπως αυτές την περίοδο του Πάσχα, δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις ημέρες που έχουν απεργία τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναλυτικά οι ημέρες που θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας είναι οι εξής:

  • Μεγάλη Παρασκευή
  • Μεγάλο Σάββατο
  • Κυριακή του Πάσχα
  • Δευτέρα του Πάσχα
  • Τρίτη 7/5/2024 – Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι ημέρες και ώρες ισχύος του Δακτυλίου είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 07:00 έως τις 20:00 και την Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 15:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.