ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπουργείο Μεταφορών: Μειωμένο εισιτήριο για τους ενήλικες μαθητές

Μετά από αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, το Υπουργείο Μεταφορών έβγαλε απόφαση για τους μαθητές άνω των 18

Υπουργείο Μεταφορών: Μειωμένο εισιτήριο για τους ενήλικες μαθητές

Μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας θα αποκτήσουν οι μαθητές άνω των 18 ετών που συνεχίζουν να φοιτούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αυτό αναφέρει έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ).

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη κατηγορία επιβατών συνεχίζει να διατηρεί την ιδιότητα του μαθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκοπός της απόφασης είναι να διευκολύνει τους μαθητές και άνω των 18 ετών να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.