ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Η 29χρονη εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ «τάραξε» τη Μύκονο με το μαγιό της (φώτο)

Ταξίδεψε μαζί με φίλες της από το Παρίσι στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Η 29χρονη εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ «τάραξε» τη Μύκονο με το μαγιό της (φώτο)

Η 29χρονη εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, πριν από λίγες ημέρες μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Μυκόνου.

Η Μπρούνα μαζί με τις φίλες της ταξίδεψε από το Παρίσι στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Εκτός από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media, η 29χρονη influencer πόζαρε από την παραλία, φορώντας το μαγιό της.

Την ίδια ώρα φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το παιδί της με τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.