ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: Αμερικανός επιχειρηματίας έπεσε σε πηγάδι και ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου του 2022

Μύκονος: Αμερικανός επιχειρηματίας έπεσε σε πηγάδι και ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Από θαύμα δηλώνει πως σώθηκε Αμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος έπεσε σε πηγάδι κοντά σε πασίγνωστο beach bar της Μυκόνου και ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το αφύλακτο πηγάδι στο οποίο έπεσε ήταν στον χώρο στάθμευσης του μπαρ και υπέστη πολλαπλά κατάγματα με αποτέλεσμα να παραμείνει κλινήρης για πάνω από τρεις μήνες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου του 2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha Tlive στη μήνυση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι οι υπάλληλοι του μπαρ τον κατεύθυναν ώστε να σταθμεύσει το όχημά του σε συγκεκριμένο σημείο δίπλα από το κατάστημα.

Ο εφιάλτης του όπως καταγγέλλει ξεκίνησε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητό του.

«Έπεσα σε αφύλακτο πηγάδι βάθος οκτώ μέτρων»

«Μετά το πέρας της παραμονής μου και ενώ περπατούσα σύμφωνα με τις οδηγίες και εντός του χώρου στάθμευσης έπεσα σε αφύλακτο πηγάδι βάθος οκτώ μέτρων» τονίζει.

«Από τύχη σώθηκε η ζωή μου από τύχη και μόνο γιατί στο βάθος του πηγαδιού υπήρχε πεταμένο ένα στρώμα, ένα ελαστικό αυτοκινήτου και νερό» αναφέρει εξηγώντας πως έμεινε εκεί εγκλωβισμένος όλο το βράδυ.

«Αφού μου παρασχέθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες εντός του πηγαδιού εν τέλει κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός μου και η ανάσυρσή μου ώρες αργότερα» συμπληρώνει τονίζοντας πως οι γιατροί αποφάσισαν την αερομετακομιδή του στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.