ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: Ερωτευμένος με την πρώην του Τζουντ Λο ο σταρ της μπάλας Τζορτζίνιο

Το ζευγάρι ζει τον έρωτα του στο νησί των Ανέμων χωρίς να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα

Μύκονος: Ερωτευμένος με την πρώην του Τζουντ Λο ο σταρ της μπάλας Τζορτζίνιο

Η Μύκονος έχει και φέτος την τιμητική της και έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γήπεδο καθώς συγκεντρώνει σταρ του ποδοσφαίρου. Τις τελευταίες μέρες εθεάθη στο νησί των ανέμων ο άσος της Τσέλσι και της εθνικής Ιταλίας Τζορτζίνιο.

Στην παρέα του είχε την εντυπωσιακή σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ, η οποία στο παρελθόν ήταν σε σχέση με διάσημο ηθοποιό Τζουντ Λο ενώ πριν δύο χρόνια εμφανίστηκε και στο αγγλικό Voice.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτα του στο νησί των Ανέμων χωρίς να πολυνοιάζεται για το …αν καραδοκούν γύρω του παπαράτσι. Η κάμερα του «Mykonos Live TV» τους εντόπισε να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα στην Παράγκα όπου έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες.

Ποιος είναι ο Jorginhο

Να σημειώσουμε πως και η προσωπική ιστορία του 31χρονου Τζορτζίνιο, εκτός από την ιστορία που γράφει στα γήπεδα, έχει ενδιαφέρον και θα μπορούσε να γίνει σενάριο για ταινία: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βραζιλία.

Τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ, είχε όμως στο πλευρό του την μητέρα του από την οποία έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου! Στα 15 του φτάνει στην Ιταλία μαζί με ένα τσούρμο άλλους ταλαντούχους πιτσιρικάδες που είχε εντοπίσει ένας πολυμήχανος Ιταλός ατζέντης με διασυνδέσεις στη χώρα του καφέ. Δεν είχε πάνω του ούτε σεντ, και το πού θα έμενε τις ώρες που δεν θα είχε προπόνηση στα τμήματα υποδομής της Βερόνα, ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η λύση δόθηκε μετά από λίγες μέρες και ο μικρός βρέθηκε ξαφνικά σε ένα… μοναστήρι, υπό την σκέπη καθολικών μοναχών που δέχτηκαν να τον φροντίσουν. Ο Τζορτζίνιο κάνει μαγικά με την μπάλα και το 2007 έρχεται η μεγάλη ευκαιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προπονητής της Βερόνα, στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, που ζητά από την διοίκηση να δει τι είδους παίκτες υπάρχουν στις ακαδημίες. Ο κόουτς βλέπει τον νεαρό χαφ και εκστασιάζεται. Αυτή είναι η αφετηρία για μια μεγάλη καριέρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.